第一章 单元测试

1、单选题:
A bee that has found honey is able to ______ to other bees the information they need in order to collect the honey.
选项:
A:transport 
B:transfer
C:transplant
D:transmit
答案: 【transmit

2、单选题:
After a(n)______ physical exam, my doctor said I was in good condition except that my blood pressure was a little high.
选项:
A:comprehensive 
B:impressive
C:extensive
D:passive
答案: 【comprehensive 

3、单选题:
Some people believe that the earth can ______ enough food to support at least twice its present population.
选项:
A:inherit 
B:pose
C:yield
D:emerge
答案: 【yield

4、单选题:
They have developed computerized systems which will greatly ______ all library users so that they will not need the help of others.
选项:
A:resist
B:assist
C:load
D:account
答案: 【assist

5、单选题:
The committee’s decision will be ______ to all employees next week.
选项:
A:notify  
B:classify
C:qualify
D:simplify
答案: 【notify  

6、单选题:
A bee that has found honey is able to ______ to other bees the information they need in order to collect the honey.
选项:
A:transport 
B:transfer
C:transplant
D:transmit
答案: 【transmit

7、单选题:
After a(n)______ physical exam, my doctor said I was in good condition except that my blood pressure was a little high.
选项:
A:comprehensive 
B:impressive
C:extensive
D:passive
答案: 【comprehensive 

8、单选题:
Some people believe that the earth can ______ enough food to support at least twice its present population.
选项:
A:inherit 
B:pose
C:yield
D:emerge
答案: 【yield

9、单选题:
They have developed computerized systems which will greatly ______ all library users so that they will not need the help of others.
选项:
A:resist
B:assist
C:load
D:account
答案: 【assist

10、单选题:
The committee’s decision will be ______ to all employees next week.
选项:
A:notify  
B:classify
C:qualify
D:simplify
答案: 【notify  

第二章 单元测试

1、单选题:
Thanks to the         of air transport, everyone is free to go anywhere at any time.
选项:
A:efficiency
B:deficiency
C:sufficiency
D:proficiency
答案: 【efficiency

2、单选题:
When she heard it was snowing in the city they were going to, she         two more sweaters into her bag.
选项:
A:stuffed 
B:staffed
C:stacked 
D:stripped
答案: 【stuffed 

3、单选题:
Many of our students are beginners who have never done painting before and are looking to develop their ______ interest.
选项:
A:atomistic
B:realistic
C:idealistic 
D:artistic
答案: 【artistic

4、单选题:
On the one hand, we should make efforts to improve the economy; on the other hand, we must keep balance between           development and environmental protection.
选项:
A:economy
B:economic
C:economical
D:economist
答案: 【economic

5、单选题:
When         for a job, make sure you emphasize the skills and knowledge you have that the employer will find important to the job.
选项:
A:supplying
B:applying
C:asking 
D:devoting
答案: 【applying

6、单选题:
Thanks to the         of air transport, everyone is free to go anywhere at any time.
选项:
A:efficiency
B:deficiency
C:sufficiency
D:proficiency
答案: 【efficiency

7、单选题:
When she heard it was snowing in the city they were going to, she         two more sweaters into her bag.
选项:
A:stuffed 
B:staffed
C:stacked 
D:stripped
答案: 【stuffed 

8、单选题:
Many of our students are beginners who have never done painting before and are looking to develop their ______ interest.
选项:
A:atomistic
B:realistic
C:idealistic 
D:artistic
答案: 【artistic

9、单选题:
On the one hand, we should make efforts to improve the economy; on the other hand, we must keep balance between           development and environmental protection.
选项:
A:economy
B:economic
C:economical
D:economist
答案: 【economic

10、单选题:
When         for a job, make sure you emphasize the skills and knowledge you have that the employer will find important to the job.
选项:
A:supplying
B:applying
C:asking 
D:devoting
答案: 【applying

第三章 单元测试

1、单选题:
It is difficult to conclude what a(n)______ student does in his spare time because every student had different interests.
选项:
A:typical
B:accountable
C:complex
D:institutional
答案: 【typical

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注

在线客服
在线客服