第一章 单元测试

1、单选题:Research shows that for people to be regularly and productively creative, they need to let ideas        , so as to give their unconscious mind a chance to keep working on the problem.
选项:
A: personify

B: evaporate

C:incubate

D: metamorphose

答案: 【incubate

2、单选题:
Which stage of the design thinking process is about making ideas real, and developing a strategy to introduce them to the marketplace and/or the organization?
选项:
A: Implementation

B: Inspiration

C: Investigation

D:Ideastorming

答案: 【 Implementation

3、单选题:
In the research on entrepreneurial innovation, these 3 C’s are linked to the ability to come up with novel and feasible ideas:          .
选项:
A: Communication, Creativity, Connectivity

B: Curiosity, Commerce, Community

C: Community, Curation, Creativity

D: Creativity, Curiosity, Connections

答案: 【 Creativity, Curiosity, Connections

4、单选题:In “the Age of the Customer” experience design matters greatly, because shoppers have        , according to Manish Madhvani.
选项:
A: joy and delight

B: more friends

C:endless choice

D: new ideas

答案: 【 endless choice

5、单选题:
Don Norman believes that the best approach to usability design is ___.
选项:
A:

multidisciplinary

B:

virtual

C:

gamified

D:

luxurious

答案: 【

multidisciplinary

6、单选题:
A “wow” experience always ___, according to Michael Hyatt.
选项:
A:

competes on price

B:

has cultural relevance

C:

makes brands world class

D:

exceeds all expectations

答案: 【

exceeds all expectations

7、判断题:
Creativity is hard work, and that is because it is 85% innate talent.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

8、单选题:
People who are curious about other people develop this skill:       .
选项:
A:

synchronicity

B:

serendipity

C:

emotional intelligence

D:

empathic intuition

答案: 【

emotional intelligence

第二章 单元测试

1、单选题:
“Sometimes you have to walk a mile in someone else’s shoes in order to respond creatively.” What process does this describe?
选项:
A:

Impulse purchases.

B:

Social networking.

C:

Serendipity.

D:

Empathic design.

答案: 【

Empathic design.

2、单选题:
Why did Nespresso do field testing in shopping malls and hair salons?
选项:
A:

Most high-end cafes do not serve espresso in pods.

B:

Journey maps show most coffee is consumed in these spaces.

C:

Goal was to design solution that appealed to women consumers.

D:

Beauty and fashion are important parts of the coffee experience.

答案: 【

Goal was to design solution that appealed to women consumers.

3、单选题:
Coursera online learning and Netflix online media streaming both offer consumers          .
选项:
A:

multimodal engagement

B:

deep personalization

C:

earned media

D:

WOW experience

答案: 【

deep personalization

4、单选题:
When people participate in consumption as cultural custom, for example, buying birthday or wedding presents, this is an expression of their need for         .
选项:
A:

belonging

B:

safety

C:

accomplishment

D:

novelty

答案: 【

belonging

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注

在线客服
在线客服